JEG HAR FÅET ROTTER – HVAD GØR JEG?

Rotter er et af de skadedyr der forsager mest skade og omkostninger for de danske hjem. Rotter skal ikke bruge mere plads en størrelsen på deres kranium for at kunne komme igennem huller og andre forhindringer. Rotterne har skarpe tænder og kan uden problemer bide sig igennem plast træ og andet materiale, hvis de for færden af noget det kan lide.

Forebyg med Rottesikring.

Få sat stop for rotterne inden de kommer for langt. En af de mest effektive rottestop, er i øjeblikket TX 11 rottespærre fra Nordisk innovation, som er en rustfri stål sikring, udstyret med meget skarpe kontraklapper. Rottestoppet monteres i brønden og indsættes i udløbet fra huset så rotterne ikke kan komme ind. Vandet kan sagtens passere rottespærreren fra huset og ud, men kontraklapperne gør at det ikke er muligt at passere den anden vej. Så snart at rotterne forsøger at bide i rottestoppet vil de skære sig på de skarpe kanter.
Rottestoppet fås i flere forskellige størrelser og er universal. De kan derfor indsættes i både PVC og gamle betonrør.
Se modellerne her:

TX11 universal Rottespærer til Ø100 Beton & Ø110 PVC
TX11 universal Rottespærer til Ø150 Beton & Ø160 PVC
 
Hvis man har en dyb brønd er det en fordel at benytte monteringsstænger og forlængerstænger for at kunne tilgå afløbsrøret.

Montagestang 1,0meter TX11
Forlængerrør 1,0meter TX11
 

Sådan monterer man en rottespærre:

Vi anbefaler altid at få en autoriseret kloakmontør til at montere rottespærreren