HVOR STORT HUS KAN EN NILAN COMFORT 300 KLARE?

Når man står i den situation, at man skal have installeret et ventilationsanlæg, er det naturligvis vigtigt, at anlægget er dimensioneret rigtigt til de behov, man har.

Der er mange anlæg på markedet, men et anlæg, som mange vælger at installere, er Nilan Comfort 300, og det har sine gode grunde.

Når man vælger det ventilationsanlæg, man vil installere, ønsker man et velfungerende anlæg; det skal kunne skabe den rigtige temperatur i alle de rum, det dækker, og økonomien skal være så god som mulig. Det betyder, at genindvendingsgraden er vigtig. Det er i både éns eget og samfundets interesse, at energiforbruget er så lille som muligt, og anlægget skal skabe et godt indeklima i alle de rum, det skal ventilere. Husk at skifte dit Nilan Comfort filter, da det ellers kan lede til et højere energiforbrug.

Valget af det rigtige, energivenlige anlæg, sikrer en god besparelse på varmeregningen mange år fremover.

Hvad skal et genvindingsanlæg kunne klare ?

Aktiviteten i de forskellige rum i et almindeligt hus er meget forskellig, fx skal anlægget skulle fjerne den varme og fugtige luft fra blandt andet køkken og badeværelse og også kunne ventilere de andre brugsrum i huset, så man får et godt indeklima overalt i huset. Nilan Comfort-serien kan opfylde alle disse ønsker og kan oven i købet monteres med eftervarmeflader, så man opnår en ekstra udnyttelse af energien. Desuden har anlægget altid en behagelig indblæsningstemperatur; også om vinteren.

Kan klare op til 200 kvm

Den enkle grund til at Nilan Comfort 300 vælges af så mange boligejere er, anlægget kan klare de fleste almindelige boliger. Nilan Comfort 300 kan nemt klare ventilationen i et hus på op til 200 kvm. En anden god grund til at vælge Nilan Comfort 300 er, at anlægget er fremtidssikret.
Vi ved, at kravene til varmegenindvending og energiforbrug vil blive skærpet frem mod 2020, allerede nu lever Nilan Comfort-anlæggene op til disse højere krav, og dermed får boligejeren et ekstra plus ved valget af Nilan Comfort 300.