Vi har den faglige
ekspertise

Vi klarer alle opgaver inden for ventilation - både i private hjem, og i små og store virksomheder.

Ventilation privat

Ordentlig ventilation er alfa og omega for indeklimaet i ethvert hus. Vi råder over både den tekniske ekspertise og det helt rigtige måleudstyr, der skal bruges, når vi skal dimensionere og udføre et ventilationsanlæg i dit hus. Huse, som er bygget efter moderne standarder, eller som er tætnet og efterisoleret op til et moderne niveau, har ofte brug for at få monteret et ventilationsanlæg. Anlægget sørger for frisk luft i alle rum, og det sikrer, at energien fra den varme ventilationsluft genvindes og returnerer sammen med den friske luft. På den måde er dit ventilationssystem både med til at spare på energien og til at sikre dig mod dårligt indeklima, skimmelsvamp og fugt.

Ventilation erhverv

Også i erhvervsbygninger er indeklimaet vigtigt for menneskers trivsel. Et godt og sundt indeklima på kontoret giver større produktivitet og mindre sygefravær, så det kan godt betale sig at investere i et ventilationsanlæg, der lever op til moderne standarder.
Vi foretager alle de nødvendige målinger, så du er sikker på, at dit nye ventilationsanlæg også kommer til at virke efter hensigten. Vi sikrer selvfølgelig, at du får en løsning, som fungerer optimalt - både indeklimamæssigt og energimæssigt.

I produktionsanlæg eller i lageranlæg er korrekt ventilation også væsentlig. I nogle former for produktion er der direkte lovkrav til, hvordan ventilationen skal fungere. Vi monterer anlæg, som lever op til de krav, din virksomhed er underlagt. Det betyder, at du og dine medarbejdere får et bedre arbejdsmiljø, og i nogle tilfælde har den rigtige ventilation også betydning for kvaliteten af det, du producerer.
Vi monterer ventilationsanlæg i alle størrelser af virksomheder - fra det lille kontor til den store fabrik.

Service af ventilationsanlæg

Vi tilbyder også at teste, servicere og eventuelt udbygge dit eksisterende ventilationsanlæg. Vi har den faglige ekspertise, der skal til for at levere professionelle ventilationsløsninger.