Tag den første kontakt i dag.
Det koster ikke noget at spørge.

Hos StarVVS kan vi det hele. Vi håndterer selvfølgelig den simple VVS-reparation i et privat hjem, men vi er også gearet til at indgå aftale om totalentreprise.

Vi håndterer hele byggeprocessen - også af helt store projekter som indkøbscentre, parkeringskældre, svømmestadions m.v.

Men vi tilbyder også at håndtere ombygninger, nybygninger for private, mindre erhvervsbyggerier, og specielle installationer som store svømmebassiner og lignende i totalentreprise. Så slipper kunden for bekymringer.

Vi råder over højt kvalificeret ekspertise på alle områder inden for byggeriet. Det gør, at vi er vant til at vinde både åbne og indbudte licitationer i totalentreprise. Og når vi har vundet licitationen, styrer vi byggeprocessen klart og effektivt, så kunden kan være helt tryg ved, at arbejdet bliver udført i den aftalte kvalitet til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Når vi udarbejder tilbud til totalentreprise på større opgaver, lægger vi vægt på en god og sund dialog med kunden, hvor vi tilstræber at få lavet helt komplette beskrivelser, der ikke efterlader nogen tvivl om, hvordan arbejdet skal udføres. Det sikrer kunden mod ubehagelige budgetoverskridelser og andre overraskelser, og det sikrer os mod dyre klagesager. Denne grundighed i tilbudsfasen gør, at vores tilbud ofte er langt bedre en konkurrenternes - både på pris og på kundens sikkerhed for kvalitet.

Vores kompetente fagfolk har styr på regler og myndighedskrav, og vi sikrer gerne alle de nødvendige tilladelser fra myndighederne i forbindelse med totalentreprisen. Vi samarbejder gerne med en bestemt arkitekt, som kunden udpeger, hvis det ønskes. Ellers finder vi den bedst egnede arkitekt, som har erfaring med tilsvarende projekter. Igen for at sikre kundens tryghed.

En opgave i totalentreprise kræver altid en god og grundig forudgående dialog. Lad os høre om dit projekt, og lad os hjælpe dig med at vurdere, om totalentreprise er den rigtige løsning i dit tilfælde.

Tag den første kontakt i dag. Det koster ikke noget at spørge.