Har du spørgsmål til spa og svømmebad?
Ring idag på 75 45 33 22

Vand er en fantastisk kilde til et bedre velbefindende. De fleste mennesker elsker at nyde vandets livgivende og afslappende virkning, og vand er også velegnet til leg og bevægelse.

Derfor er det også efterhånden et must for et sommerhus at kunne tilbyde en spa og også meget gerne pool. Men også i almindelige private hjem bliver det mere og mere almindeligt at etablere spa og pool i forbindelse med ombygning. Ved nybyggeri opdager mange, at det ikke koster meget ekstra at få lidt luksus ind på badeværelset i form af en spa, og vi ser også mange, der ønsker at kunne svømme en morgentur i sin egen pool - indendørs eller udendørs.

Spa

Vi er leveringsdygtige i spa-løsninger i mange prisklasser fra det helt simple til det avancerede og eksklusive. Vi sørger for hele monteringen inklusiv fremføring af vandrør og etablering af korrekt og velfungerende afløb. Det er vigtigt, at din spa er monteret korrekt, så du ikke får problemer med bakteriedannelser i rørsystemerne. Derfor har du brug for fagfolk til at løse opgaven. Vi monterer altid både i henhold til gældende lovgivning og i henhold til producenternes vejledning og anbefaling. På den måde er du sikker på, at din spa-løsning bliver en ren afslappende fornøjelse.

Udendørs spa

En udendørs spa tilføjer en ekstra dimension til nydelse i haven. Der findes masser af forskellige løsninger fra det simple kar, der blot skal stilles op på et solidt underlag, til avancerede indbygningsmodeller med masser af forskellige massagemuligheder og sidde- og liggepositioner. Fælles for dem alle er, at de skal monteres af veluddannede fagfolk, hvis du skal være sikker på, at de fungerer optimalt.

Pool

Et svømmebassin - uanset om det er i sommerhuset, privat eller i en svømmehal - kræver en solid faglig viden og erfaring. Vandet skal cirkulere korrekt, så det bliver renset med mindst mulig brug af kemikalier. Men hygiejnen skal selvfølgelig altid have højeste prioritet.

Vi monterer pool-løsninger i alle størrelser, og vi har den ekspertise, der giver dig tryghed for ordentligt håndværk.

spa-pool