Ring til os i dag og lad os få en snak om dine
VVS-installationer.

Vi klarer alle former for VVS-arbejde lige fra den dryppende vandhane til en komplet VVS-installation i et nybyggeri.

Vi er en god, gammeldags håndværkervirksomhed, der ved, hvad god service betyder. Derfor stiller vi op og løser de VVS-opgaver, som vores kunder stiller os.

En vandhande, der drypper eller et toilet, der løber, kan faktisk blive et dyrt bekendtskab på ganske kort tid. En dryppende vandhane, der drypper en gang i sekundet bruger cirka 20 liter vand i døgnet. Det bliver til mere end 7000 liter om året, der bliver hældt direkte ud i kloakken. Det er dyrt for dig, og det er trist for vandressourcerne.

Et toilet, der løber spilder endnu mere vand. Hvis det løber ganske lidt, så det kun lige kan ses, bruger det 100.000 liter om året. Hvis det løber, så det kan ses, bruger det det dobbelte, og hvis det løber, så der er uro i overfladen, bruger toilettet 400.000 liter vand pr. år. Den samlede pris for en 1000 liter vand ligger mange steder på omkring 40 kr., så det koster altså let 16.000 kr. om året at eje et løbende toilet.

Og for de penge kan du udskifte toilettet rigtig mange gange.

Vi ved også alt om dit varmesystem, så uanset om du har en termostat, der ikke vil lukke, eller om vi skal montere tids- og temperaturstyring i hele dit hus, så kan vi både rådgive dig og udføre opgaven. Vi bruger de bedste materialer, og vores fagfolk er veluddannede, så du er sikker på at få en ordentlig håndværksmæssig kvalitet.

I nybyggeri løser vi også alle VVS-opgaver efter dine ønsker. Lige fra gulvvarmen i din nye stue til det sidste nye smarte blandingsbatteri i køkkenet og den vandbesparende bruser på badeværelset.

Vi monterer din nye vaskemaskine og opvaskemaskine, og vi er i det hele taget klar med faglig rådgivning om alle VVS-opgaver.

Ring til os i dag og lad os få en snak om dine VVS-installationer.