Vi ved hvordan du kan spare penge på at
udskifte din gamle gaskedel.

Vi ved alt om gas. Vi ved, hvordan gasinstallationer skal laves på den sikre måde, og vi ved, hvordan du kan spare penge på at udskifte din gamle gaskedel.

Gasinstallation og gaskomfur

"Alt lykkes i en gasovn" lød et reklameslogan fra 1930'erne, og det har efterhånden bidt sig fast som et fast udtryk, der betyder, at alt kan lade sig gøre, hvis betingelserne er til det. I dag er det mere gaskomfuret, der er det populære og sikre valg, når maden skal tilberedes effektivt. Vi installerer gerne dit gaskomfur, på den mest nænsomme og effektive måde, så du kan udfolde dig som husets gourmet-kok.

Gaskedel

Hvis du har en gammel ikke-kondenserende gaskedel som din primære opvarmningskilde i huset, bruger du sandsynligvis alt for mange penge på energi.

En moderne kondenserende gaskedel sparer dig typisk for mere end 5000 kWh om året, og den sparer vores fælles miljø for 1,1 ton CO2. Udskiftning af gaskedel giver altså både en umiddelbar økonomisk gevinst og en bedre miljøsamvittighed.

Og der er flere økonomiske fordele ved en moderne kondenserende gaskedel. Et hus med kondenserende gaskedel har gode chancer for at få tildelt et bedre energimærke end et hus med en gammel kedel. Det har betydning for husets salgsværdi og for, hvor hurtigt en hushandel går igennem.

Den nye gaskedel fylder desuden mindre end den gamle.

Ved udskiftning af gaskedlen sørger vi gerne for at skille dig af med den gamle, så du ikke står tilbage med en tung affaldsopgave, når vi er gået.

Vi sikrer naturligvis at aftræksforholdene (enten via skorsten eller udblæsning gennem væggen) er både perfekt fungerende, lovlige og lavet med en ordentlig finish.

En kondenserende gaskedel producerer en smule vand, så den skal sluttes til et afløb. Det er vi heldigvis også eksperter i.

Ring til os og fortæl om din gaskedel - eller send os et billede af den pr. e-mail. Så kan vi med det samme fortælle dig, om det kan betale sig at skifte den ud.