Egenproduktion af fjernvarmeskabe
i højeste kvalitet

Vi producerer vores egne fjernvarmeskabe i højeste kvalitet tilpasset præcis det sted, hvor skabet skal stå.

Vores fjernvarmeskabe produceres i de bedste og mest holdbare materialer og med en overfladebehandling, der gør, at de kan tåle både vejr og vind.

Ved at montere fjernvarmeinstallationerne i fjernvarmeskabe i stedet for i brønde, sikres et bedre arbejdsmiljø for de folk, der skal tilse installationerne, og deres tid bliver ikke spildt med unødvendige besværligheder.

fjernvarmeskabe1fjernvarmeskabe2-1

skabe

StarVVS Omløbsskabe

Hele teknikken fra den traditionelle omløbsbrønd er hævet op over jorden, hvor den er let tilgængelig. Etableringen af et omløbsskab er oven i købet oftest billigere end etableringen af en brønd - ganske enkelt fordi det tager kortere tid at udføre arbejdet, når det kan gøres i en ordentlig arbejdsstilling med plads nok omkring.
Skabet er velisoleret og fremstillet i 2 mm galvaniseret stål. Alt er trykprøvet, så det er kun tilslutningen, der mangler.

fjernvarmeskabe5-1fjernvarmeskabe5-2

fjernvarmeskabe6

Stikindføringsskab

Med et stikindføringsskab slipper montøren for at skulle gennembryde sokkel og betongulv med alle de risici, det medfører for skader på huset. I stedet føres fjernvarmerørene op i stikindføringsskabet og igennem muren ind i huset.

Skabet er diskret, så det ikke skæmmer, og det er fremstillet i pulverlakeret stål.
Når ventilskabet først er monteret, kan man tilslutte huset til fjernvarmenettet blot ved at åbne for to ventiler.

 

infoeringsskab

infoeringsskab2

husindfoeringsskab

Målerindføringsskab

Et indføringsskab, der egner sig til alle huse med måleren indbygget. Det gør adgangen til måleren og de tilhørende ventiler simpel og hurtig. Al installation foregår på skabet bagplade, og vi har sikret, at der er plads nok til ordentlige arbejdsforhold. Når det hele er monteret, hænges selve skabet fast på bagpladen, og så er måleren dækket fornuftigt af.

Målerindføringsskabet fås både i en traditionel udgave og i en ekstra bred udgave, der giver mulighed for at tilslutte det til huse, hvor fjernvarmeindføringen sker gennem jorden.

Ventil- og målerhus

Vores unikke ventil- og målerhus er et solidt hus, der fremstilles på mål. Ud over fjernvarmeinstallationer er det også velegnet til alle andre typer af installationer f.eks. TV, vand, el m.v.

Ring og hør nærmere om vores enestående muligheder for at flytte besværlige jord-installationer op i en ordentlig arbejdshøjde.