Ring til os, hvis du skal bruge en blikkenslager.

Din VVS-mand er også blikkenslager.

Vi har ikke kun erfaring med almindelige dagligdags VVS-opgaver. Faktisk har vi både faglig uddannelse og masser af erfaring med alle typer af blikkenslagerarbejde - uanset om vi skal arbejde i zink eller kobber.

Et smukt hus fortjener en ordentlig tagrende, der matcher husets arkitektoniske stil. Ofte er en zinktagrende den rigtige løsning, og her er det vigtigt for helhedsindtrykket, at den er udført håndværksmæssigt korrekt. Tagrenderne skal selvfølgelig lede vandet de rigtige steder hen, og de skal dimensioneres, så de passer til det tag, de skal afvande og til de afløb, som de skal tilsluttes. Ellers risikerer du, at dit hus langsomt, men sikkert tager mere og mere skade, hver eneste gang det regner. Eller du risikerer, at dine tagrender ikke kan håndtere de nye vejrsituationer, og at dit hus dermed lider unødig skade af regnvand. Vi har den faglige viden, der sikrer, at dit hus får den rigtige tagrendeløsning.

På nogle huse vil det være smukkere og mere eksklusivt at arbejde med kobber, når du skal have lavet tagrender og tagnedløb. Kobber koster selvfølgelig mere, men det er et meget holdbart materiale. Og så tilfører det huset et eksklusivt udtryk.

Vi laver også alle former for inddækninger i både zink og kobber. Lige fra en simpel inddækning af rem-ender, skorstene eller ventilationer over skotrender og solbænke til hele facader, der udføres i smukke zink- eller kobberplader.

Udhæng og kviste bliver også ofte inddækket med zink eller kobber. Vi udfører inddækningen, så den passer til husets arkitektur, uanset om der er tale om et moderne hus med skarpe linjer eller et smukt gammelt hus med tårne, løgkupler og krummelurer.

Ring til os, hvis du skal bruge en blikkenslager.